Analiză și opinii - 888 Sport România

888sport face parte din marele conglomerat de companii din grupul 888, creat în 1997.  Însă în 2008 operatorul a intrat în business-ul pariurilor sportive, devenind fără îndoială o mare referință pe această piață competitivă și disputată. . Un exemplu de consolidare a mărcii este că, cu siguranță, de mai multe ori, ați văzut numele acestei companii ștampilat pe tricourile cluburilor de fotbal, nu? Ei bine, ea a sponsorizat deja mai multe echipe, în special în Marea Britanie. Principalul său atribut pentru a atrage noi jucători este că oferă un număr bun de opțiuni și bonusuri atractive. Clienții deja înregistrați merită și ei o atenție deosebită din partea companiei.

Bet in 888 Sport

Există mai multe posibilități de pariuri sportive permise. Chiar și cu puțin timp pe piață în comparație cu principalii săi concurenți, reușește să se arate competitiv și cu oferte interesante. Un punct interesant care merită menționat este că pe blogul operatorului poți avea acces la diverse sfaturi, prognoze și informații, care, fără îndoială, vor adăuga foarte multe atunci când vei face investiții și pariuri.

Există mai mult de 30 de sporturi disponibile jucătorului, de la fotbalul mult îndrăgit până la șah, trecând prin sporturile gaelice.

Cum se deschide un cont

Înregistrarea este relativ nedureroasă pe toate cele 888 de platforme și durează doar câteva minute. Este un proces în 4 pași:

 • În primul rând, trebuie să introduceți informațiile generale, numele, prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, naționalitatea și sexul.
 • Introduceți numele de utilizator și parola. Asigurați-vă că adăugați unul complet imprevizibil;
 • În cele din urmă, va trebui să furnizați adresa dvs. completă pentru a vă deschide un cont. De asemenea, va trebui să furnizați informații suplimentare în acest pas de înregistrare, cum ar fi numărul dvs. de telefon, ocupația și moneda selectată.
 • În plus, probabil că va trebui să furnizați anumite documente pentru a trece controlul de identitate. 

Bonusuri și Promoții Bonusurile

Operatorului sunt dintre cele mai variate și vă sfătuim să aruncați o privire pe pagina principală și promoțiile platformei pentru a afla toate ofertele. Cu toate acestea, indiferent dacă vă gândiți să utilizați Exchange sau Sportsbook, această casă are întotdeauna ceva care vă poate oferiplus
bani înîn contul dvs. Mai jos vă lăsăm principalele bonusuri ale acestei case de pariuri

 Bonus de bun venit până la 30$

Oferta de bun venit a 888Sport constă într-un bonus de pariu gratuit de 30$ + un bonus de cazinou de 10$.

Pentru a revendica acest lucru, trebuie să vă înscrieți și să depuneți minimum 10 USD.

Apoi, plasați un minim de 10 USD pe orice piață cu cote de 1/2 (pari) sau mai mare. După ce s-a rezolvat, veți primi pariul gratuit în 24 de ore.

O problemă care poate afecta unii pariori este că aceasta nu poate fi răscumpărată dacă ați depus cu Paypal, Much better, Paysafecard, Neteller sau Skrill.

 Cum să revendicați bonusul de bun venit

 1. Accesați online 888sport.com sau descărcați aplicația lor
 2. Faceți clic pe „Înscrieți-vă acum” și creați un cont nou
 3. Conectați-vă și depuneți cel puțin 10
 4. USD Plasați 10 USD pe orice pariu de 1/2 sau mai mare
 5. Odată ce pariul a fost stabilit, veți primi pariuri gratuite în valoare de 30 USD în termen de 24 de ore

 Condiții de rulare

 • 30 de zile de la depunere
 • Pariul de 10 USD trebuie să fie primul plasat pe platformă.
 • Trebuie să aibă o cotă de 1,5 sau mai mare
 • Când depuneți, nu uitați de codul bonus fb30
 • Depunerile cu Neteller și Skrill nu sunt luate în considerare pentru promovare

Celălalt bonus de bun venit dublează suma primei depuneri până la un maxim de 40 USD. Dar pentru ca jucătorul să aibă dreptul la acest bonus, va trebui să parieze o sumă egală cu prima depunere.

 

Live streaming, Pariuri live, Cash Out

Live Streaming 

Live streaming cu acest operator este una dintre cele mai populare funcții după ce clienții și-au creat un cont nou și au revendicat bonusul. Streamingul live oferă acțiune live. Cu toate acestea, există o scurtă întârziere. 

Există parori live care doresc să găsească un avantaj, astfel încât streamurile live 888 Sport nu trebuie să fie vulnerabile la clienții care plasează pariuri cu câteva secunde înaintea imaginilor live.

Cele 888 de fluxuri live ale evenimentelor sportive oferă imagini de înaltă calitate și, în unele cazuri, comentarii pentru a descrie acțiunea. Acoperirea încurajează 888 de pariuri live, deoarece pariorilor le place să vadă acțiunea atunci când plasează un pariu. 

Live Bets and Cash Out

După ce au revendicat bonusul de 888, noii clienți pot plasa pariuri pe interfața de pariuri live. Cele mai populare sporturi pentru pariuri live sunt fotbalul și tenisul. Pariurile online 888sport oferă una dintre cele mai cuprinzătoare game de pariuri sportive din Marea Britanie.Pariurile în joc oferă clienților și opțiunea de cash-out. Acest lucru permite pariorilor care au activat bonusul 888 să închidă pariurile înainte de expirare. Obiectivul este de a garanta un profit sau de a limita pierderea înainte de rezultatul final. Dacă nu există un flux live al unui eveniment, clienții au acces la scorul live, care actualizează scorul curent în rulare. Pariorii sunt informați că 888 Sport nu este responsabil pentru acuratețea acestor informații atunci când plasează pariuri în mediul de pariuri live.

 

Metode de plată 

Acum, referitor la metodele de plată, operatorul oferă jucătorilor săi un număr mare substanțial de modalități de depunere sau retragere în casierie, în comparație cu unii dintre concurenții săi.

Este demn de remarcat faptul că unele dintre aceste metode de plată pot fi folosite doar pentru depozite, în timp ce altele sunt doar pentru retrageri. Unii funcționează pentru amândoi.

Metode de depunere

Mai jos este o listă cu moduri prin care puteți depune fonduri în contul dvs. Depozitul minim va varia în funcție de metoda utilizată.

 

 • PayPal
 • Debit
 • Mastercard
 • Neteller
 • Skrill
 • Apple Pay
 • Paysafecard
 • MuchBetter

 

Metode de retragere

Retragerile pot fi instantanee sau pot dura intre 3-5 zile in functie de metoda folosita. Rețineți că nu puteți retrage prin Apple Pay. Mai jos este lista opțiunilor disponibile:

 

 • PayPal
 • Debit
 • Mastercard
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Muchbetter

Siguranță și securitate

Monitorizate și licențiate de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit, precum și de Comisia pentru jocuri de noroc din Gibraltar.

În plus, sunt certificate de către Essa pentru a se asigura că folosesc practici corecte. În plus, folosesc cel mai bun software de criptare SSL pentru a se asigura că toate detaliile personale și financiare sunt în siguranță.

 Bet în 888Sport pe Mobile și App

Mobile

Dacă nu puteți descărca aplicația lor pe dispozitivul dvs. mobil, puteți accesa platforma lor printr-un browser de internet mobil.

Site-ul lor este optimizat pentru diferite dimensiuni de ecran și este aproape identic ca aspect cu aplicația lor. Am descoperit că singura diferență majoră este că se încarcă lent și poate fi puțin mai greoi atunci când încercați să atingeți anumite butoane sau link-uri.

AplicațiaAplicația

mobilă este disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android și conține toate caracteristicile de bază pe care le conține site-ul desktop.

Aplicația păstrează același stil de navigare ușor de utilizat și intuitiv, precum și designul său elegant portocaliu și negru. Aplicația are, de asemenea, aceeași adâncime de acoperire pentru diferitele sale piețe sportive.

Relații Clienți

avea o experiență de pariuri perfectă este ceva pe care toți fanii de pariuri online îl caută. Cu toate acestea, uneori, lucrurile s-ar putea să nu decurgă așa cum a fost planificat și pot apărea o problemă sau două. În aceste situații, echipa de servicii pentru clienți este în standby.

Dacă nu puteți găsi ceea ce căutați, 888 Sport oferă servicii pentru clienți 24/7 printr-o linie telefonică gratuită, un serviciu de chat live și o linie de asistență prin e-mail. Asistența este oferită și în opt limbi diferite!

În plus, pariorii pot vizita secțiunea Întrebări frecvente care conține diverse întrebări cu răspunsuri referitoare la bonusuri și promoții, jocuri, servicii bancare și multe altele.

 Concluzie

888 este acum probabil unul dintre cele mai mari mărci din lumea jocurilor de noroc și unul dintre cele mai populare site-uri de pariuri din comunitatea de pariuri sportive online. Primul lucru pe care îl puteți observa imediat este oferta de bun venit care așteaptă noi clienți eligibili. 

Compania oferă un număr mare de sporturi pe care să pariezi, precum și o serie întreagă de promoții în desfășurare, recompense de loialitate și o ofertă ordonată de bun venit. Site-ul și aplicația lor sunt printre cele mai bune de pe piață, precum și au o rețea extinsă de asistență pentru clienți.

În plus, există destul de multe promoții pentru ca clienții existenți să se înscrie după ce au colectat bonusul de bun venit.

Dacă ar fi să avem nemulțumiri, ar fi că au o cantitate limitată de opțiuni de streaming live, în timp ce promoțiile lor sunt mai degrabă centrate pe fotbal. De asemenea, am dori să vedem unele îmbunătățiri aduse designului general al site-ului.

Dacă preferați să plasați pariuri pe mobil, atunci puteți descărca aplicația (iOS sau Android). Oferă aceleași caracteristici și piețe de pariuri și o interfață foarte receptivă ca și versiunea desktop.

Pentru îmbunătățiri viitoare, am dori să vedem o funcție de chat live inclusă. Cu toate acestea, există și alte mijloace de a contacta reprezentantul de asistență pentru clienți.

Una peste alta, 888sport este o destinație de vizitat obligatoriu pentru toți pasionații de pariuri online care caută acțiuni de top pariuri sportive.

 

 FAQs

Este 888 Sport Reliable?

Da, poți avea încredere în el. Opțiunile lor de pariuri în joc sunt fantastice, în special pentru cei care pariază sporturi importante din Europa și America de Nord.

Cum retrag bani de la 888 Sport?

În secțiunea bancară, există un buton „solicitați o retragere”. Acolo, veți selecta metoda dvs. bancară preferată. Trebuie să trimiteți niște documente pentru verificarea actului de identitate și, în câteva zile, veți avea banii în cont.

Este 888 Sport un bun pariuri sportive?

Da, 888sports este binecunoscut și considerat un bun pariuri sportive. Cu toate acestea, ar putea exista opțiuni mai bune dacă doriți să pariați pe sporturile americane.

Este 888 sigur?

Da, este o casă de pariuri sportivă sigură, cu servicii de încredere pentru clienți în cazul în care vreun jucător are o problemă.