Pariuri la fotbal în România


Fotbalul este cel mai mare sport din lume, nimeni nu se îndoiește de asta. În România, sportul rege este o pasiune națională care infectează milioane de suporteri care trăiesc cu fervoare fiecare meci de fotbal.
Un fan bun nu se lipsește și de un pariu bun, nu-i așa? Așadar, toată divertismentul fotbalistic ajunge să fie trăit într-un mod interesant în lumea pariurilor sportive. Lumea pariurilor generează câștiguri, așa că nu este de mirare că în fiecare zi, acest univers crește, cucerind din ce în ce mai mulți români.
În acest articol, am adunat tot ce trebuie să știți pentru a vă distra pariând pe fotbal, de la ce tipuri de pariuri pentru a alege cel mai bun loc pentru a paria. Dacă ești începător, nu-ți face griji pentru că urmând sfaturile noastre nu poți da greș. Și dacă eșuezi, lasă-ți pierderea să fie foarte mică, astfel încât să nu ajungi să-ți strici bankroll-ul.
Adaugă un plus de emoție jocului cu bănuielile tale! Poate ai noroc și câștigi niște bani în plus la timp pentru a cumpăra un tricou oficial de Crăciun?

Pariuri la fotbal - Tipuri de pariuri populare


Fotbalul este un joc foarte simplu de înțeles și urmat. Regulile sunt universale și bine stabilite și suntem siguri că știi totul despre sport. Aici la casapariurilor vrem să te ajutăm să profiti de aceste cunoștințe pentru a paria pe fotbal și a câștiga bani în plus prin pariuri sportive.
Există câteva tipuri de pariuri online pe fotbal din care poți alege, în funcție de preferințele tale, de obiectivele tale și, desigur, de fondul tău. Sa vedem atunci:

1x2


Acesta este cel mai elementar tip de pariu dintre toate. Aici, trebuie doar să pariezi pe fotbal și să atingi rezultatul general al meciului, adică dacă echipa gazdă (1) câștigă, echipa vizitatoare (2) sau dacă jocul va fi egal (x). Aceasta este cea mai comună formă de pariuri și este garantat să fie o opțiune pe orice site de pariuri pe fotbal.

Ipoteza dubla


După cum sugerează și numele, acesta este tipul de pariu în care alegi două dintre cele trei rezultate posibile ale jocului, câștigi de una dintre echipe sau egalezi. Cu alte cuvinte, poți alege ca echipa gazdă să câștige sau să existe egalitate; că echipa vizitatoare câștigă sau există egalitate; sau că o echipă sau alta câștigă, excluzând ipoteza egalității.
Acesta este un pariu cu risc mai mic și oferă în mod natural cote mai mici și pentru pariuri pe fotbal.

Atingeți rezultatul


O altă opțiune populară pentru pariuri pe fotbal este încercarea de a obține rezultatul final al jocului corect. Cele mai frecvente presupuneri (deoarece sunt și cele mai frecvente rezultate) sunt 1x0, 0x1, 1x1, 2x0, conform statisticilor.
În general, aceste tipuri de pariuri oferă cote atractive, mai ales dacă presupunerea dvs. este pentru un rezultat mai neuniform.

Marcatori


Ești acea persoană care lovește mereu jucătorul care marchează? Deci, acesta este tipul tău de pariuri! Trebuie doar să alegi cel mai bun marcator din joc și să speri că el va înscrie golul.
Cotele la acest tip de pariu sunt foarte mult influențate de performanța sportivului în jocurile anterioare și chiar îți poți ajusta ipoteza pariând pe câte goluri marchează.
Să știți că dacă jucătorul nu ajunge să intre pe teren, cota va fi egală cu 1, adică nu vă invalidează șansele dacă este introdusă într-un pariu multiplu, dar scade valoarea (pentru că cota este neutralizat). Cu toate acestea, vă sfătuim să verificați echipa și 11-ul de start pentru a putea paria cu un grad mai mare de siguranță.

Pariuri live


Pariul pe fotbal în timpul jocului este una dintre opțiunile preferate de pariori, inclusiv de români. Adrenalina din care se poate schimba totul oferă un fior suplimentar pe care mulți jucători îl apreciază.
În acest tip de pariu poți folosi datele statistice ale meciului pe care casele de pariuri le oferă întotdeauna pentru a-ți ajusta ipoteza. Pariând live, poți beneficia de cote foarte atractive pe măsură ce jocul se desfășoară.

Handicap


Handicap este un cuvânt englezesc pentru handicap. În lumea pariurilor online pe fotbal, handicapurile sunt o opțiune de pariere în care alegi să atribui un dezavantaj echipei teoretic mai puternice sau un avantaj unei echipe teoretic mai slabe, pentru a crește cotele și potențialele câștiguri.
Există două tipuri de handicap: european și asiatic. Ambele au liniile lor de pariuri, iar în cazul europeanului funcționează doar cu numere întregi, spre deosebire de asiaticul, care merge mai departe. Totuși, în handicapul asiatic, poți paria doar în favoarea uneia dintre echipe și nu poți alege egalitate (această opțiune este permisă în handicapul european).

Cele mai bune ligi pentru a paria pe fotbal


Fiecare țară are propria ligă de fotbal. În funcție de casa de pariuri pe care o alegeți, veți avea diferite opțiuni de campionat pe care să pariați.
Pentru a paria pe fotbal, dacă cunoașteți bine o ligă, vă va fi mai ușor să înțelegeți bine, așa că la ofertacasapariurilor vă sugerăm să preferați să pariați pe campionatele pe care le urmăriți, mai ales dacă alegeți forme de pariere mai complexe.
Sunt unele Ligi care sunt practic obligatorii pentru orice site de pariuri fotbalistice, datorită mediatizării lor, pe lângă familiaritatea lor pentru pariorul român.

Libertadores – Pariuri pe fotbal în America de Sud


Copa Libertadores este o altă competiție foarte populară în România. Această Cupă, disputată printre cele mai bune cluburi din America de Sud, are multă proiecție internațională, și este una dintre competițiile internaționale de cluburi în care site-urile de pariuri sportive investesc mult pentru a oferi clienților lor toate informațiile și statisticile.

European Champions League – Un pariu internațional de fotbal


Vorbind despre competiții internaționale de cluburi foarte mediatizate, este obligatoriu să menționăm Liga Campionilor, o competiție europeană de cluburi care este cea mai mediatizată din lume.
La turneu participă unele dintre cele mai bune cluburi din lume, cu mai multe vedete ale fotbalului mondial pe teren, inclusiv câțiva jucători români.

Premier League – Cea mai profitabilă ligă din lume


Fotbalul s-a născut în Anglia, iar liga sa principală, Premier League, este cea mai profitabilă ligă de fotbal de pe planetă și una dintre cele mai profitabile din lume dintre toate sporturile.

Liga Portugal – Din ce în ce mai popular în rândul pariorilor români


Campionatul din Portugalia se învârte foarte mult în jurul echipelor din Benfica, Porto, Sporting, și, în ultimii ani, tot din Braga.
Competiția de acolo a fost întotdeauna populară printre români, și a căpătat și mai multă expresie în ultimii ani, ceea ce a stârnit și mai mult interes pentru alte cluburi din Portugalia.

6 sfaturi pentru alegerea celei mai bune pariuri sportive


Știind cum să pariezi și pe ce să pariezi, tot ce rămâne este să alegi unde să pariezi pe fotbal. Aici la oferta casapariurilor adunam cele mai bune sfaturi pentru ca tu sa faci o alegere constienta si informata, care sa iti permita ca focusul sa fie exclusiv pe divertisment si pe potentialele castiguri.
Iată 6 sfaturi pentru a vă ajuta să decideți ce case de pariuri sportive merită pentru dvs.:

1. Pariați pe fotbal întotdeauna pe site-uri licențiate
Aici la casapariurilor vă recomandăm doar să jucați pe site-uri care dețin licență internațională pentru a opera pe piața de pariuri sportive. Licențele din Curacao și Malta sunt cele mai comune și asigură că casele sunt de încredere.

2. Pariul de fotbal cu cel mai bun bonus de bun venit
Majoritatea caselor de pariuri oferă clienților lor bonusuri de bun venit. Uneori pot arăta similar, dar ar trebui să citiți cu atenție Termenii pentru a-l alege pe cel cu cele mai avantajoase condiții pentru profilul dvs. de jucător.

3. Pariați pe fotbal cu cele mai bune și super cote
Fiecare parior caută cele mai bune cote de pe piață pentru a-și monetiza bănuielile. Există case care oferă cote mai bune decât altele, dar uneori variația este minimă. Aici intervin promoțiile oferite de casele de pariuri, precum super cote sau cote crescute. Practic, sunt evenimente în care cotele sunt îmbunătățite, chiar și cele mai mici, făcând pariul foarte atractiv.

4. Acordați preferință tranzacțiilor în Reali
Multe site-uri de pe piață funcționează cu mai mult de o monedă și chiar oferă posibilitatea de a alege pe care o preferi. Cu toate acestea, vă recomandăm să preferați întotdeauna să utilizați Real, pentru a evita efectuarea schimbului – și pierderea banilor în acest proces!

5. Acordați atenție numărului de piețe disponibile pentru a paria pe fotbal
Acesta este destul de evident, nu-i așa? Cu cât este mai mare diversitatea piețelor și sporturilor pe care le oferă casa, cu atât mai bine. Nu numai în pariuri la fotbal, ci și în alte sporturi, cum ar fi tenis, formula 1, volei și altele.

6. Aplicații și versiuni mobile pentru pariuri pe fotbal
În România toată lumea are un telefon mobil (practic). Prin urmare, este foarte important ca site-ul să fie responsive atunci când este accesat de pe un telefon mobil, asigurând cea mai bună experiență pentru utilizator.
Știind acest lucru, multe case de pariuri sportive oferă aplicații gratuite, pentru Android și iOS, care sunt complet optimizate pentru a face foarte ușor navigarea și plasarea pariului la fotbal.

De ce să pariezi pe fotbal?


Piața pariurilor sportive din România este în creștere, nu doar în numărul de operatori prezenți în țară, ci mai ales în numărul de persoane interesate să-și pună bănuielile la încercare. Fotbalul, sportul rege, este fără îndoială sportul principal de pe orice site, iar acum că ai toate informațiile despre cum să pariezi, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la o casă și să începi să câștigi cu presupunerile tale!

Întrebări frecvente

Pariurile pe fotbal sunt legale în România?

De câțiva ani, jocurile de noroc erau interzise pe teritoriul României. În 2018, în timpul mandatului lui Michel Temer, a fost votată o lege care permite caselor de pariuri să opereze legal în țară. Legea încă este în curs de finalizare (da, până azi!), dar poți juca legal pe site-uri care au sediul în străinătate.

Care este cea mai bună pariuri sportive online?

Există mai multe case de pariuri pe care le puteți și ar trebui să le încercați. Cheia succesului este întotdeauna alegerea unui site care deține o licență internațională pentru a-i garanta securitatea totală.

Care sunt cotele?

Într-o casă de pariuri, cotele sunt cotațiile oferite de operator în funcție de probabilitatea ca un anumit eveniment să se întâmple într-un anumit mod. Aceasta înseamnă că îți pariezi banii, iar aceștia vor fi înmulțiți cu cota oferită în acel moment, dacă presupunerea ta este corectă.

Care este diferența dintre handicapul european și cel asiatic?

Diferența este că în pariurile și opțiunile asiatice cu handicap nu există nicio posibilitate de egalitate. În ciuda acestui fapt, handicapul asiatic oferă mai multe opțiuni pentru pariuri pe fotbal și este considerat a fi mai complex.

Pot paria pe un joc care rulează?

Această caracteristică se numește Live Betting și este disponibilă practic în toate casele de pariuri care operează în România. În acest tip de pariuri, cotele sunt foarte volatile, deoarece fluctuează pe măsură ce jocul progresează.