Pariuri pe tenis în România


Tenisul este un sport foarte popular în întreaga lume, iar cele mai bune turnee atrag milioane de fani. Știind acest lucru, casele de pariuri încearcă să urmărească cu atenție toate evenimentele, oferind diverse modalități de a paria pe tenis.
In Romania, tenisul este unul dintre sporturile preferate ale pariorilor, iar site-urile care opereaza pe piata romaneasca nu-si dezamagesc deloc fanii, cu cote atractive si informatii actualizate pentru ca jucatorii sa isi ascute presupunerile si sa isi incerce norocul pariind pe tenis.

Tipuri populare de pariuri


În tenis există câteva posibilități de pariere foarte interesante. Bineînțeles că trebuie să înțelegi bine conceptele sportului pentru a te descurca bine atunci când pariezi pe tenis, dar odată ce faci, tenisul va deveni un sport foarte atractiv, mai ales pentru pariurile live!

Pariere pe tenis pe Câștigătorul meciului


Acesta este pariul de bază al oricărui sport. Nu este diferit în tenis, iar ceea ce trebuie să știi este că cotele țin cont nu doar de poziția în clasament a fiecărui sportiv, ci și de performanța fiecăruia dintre ei pe tipul de podea pe care se joacă evenimentul.

Pariuri pe tenis la Câștigător al turneului


În fiecare turneu există zeci de jocuri pe care să pariezi. În cele din urmă, un singur sportiv va ieși câștigător, iar casele de pariuri oferă de obicei această posibilitate de pariere în fiecare turneu, în special la cele patru Grand Slam-uri.

Pariuri pe tenis în seturi


Acesta este un tip de pariuri pe tenis care poate fi foarte profitabil pentru jucători.
Să ne uităm la exemplul unui Grand Slam, în competiția masculină: fiecare meci este compus din maximum 5 seturi, câștigând primul jucătorul care reușește să câștige 3 seturi.
Sunt mai multe pariuri posibile, de la numărul total de seturi din meci până la marșul seturilor.

Pariuri pe tenis live


Dacă vă place adrenalina pariurilor live, tenisul este cu siguranță un sport de luat în considerare. Un meci de tenis nu are timp să se încheie și chiar și transformări epice în rezultat!
În pariurile live pe tenis, pariurile de tip break the service și service game sunt destul de populare, deoarece oferă adesea cote atractive.

Cele mai bune turnee pentru a paria pe tenis


În tenis, există turnee practic pe tot parcursul anului, dar punctul culminant al calendarului la momentul acestui sport se îndreaptă clar către cele patru Grand Slam-uri.
Cele mai bune case de pariuri oferă o urmărire detaliată a acestor turnee, atât masculine, cât și feminine, și în jocuri de perechi, oferind mai multe opțiuni de pariuri pe tenis în toate.

Australia Open


Acesta este primul Grand Slam al anului, care începe de obicei la mijlocul lunii ianuarie. Se joacă în Melbourne, Australia, pe teren dur.
Știați că între 2006 și 2021 doar de două ori campion nu a fost Roger Federer sau Novak Djokovic (Rafael Nadal a câștigat în 2009, iar Stan Wawrinka a fost câștigător în 2014)? Căutați case sigure pentru a paria pe tenis la Australia Open.

Roland Garros


Openul Francez, mai cunoscut sub numele de Roland Garros, este cel mai faimos turneu de tenis pe terenuri pe zgura.
Turneul pe care spaniolul Rafael Nadal l-a câștigat de 13 ori are loc între mai și iunie. Căutați case sigure pentru pariuri pe tenis la Roland Garros.


Wimbledon


Acesta este probabil cel mai faimos turneu de tenis din lume. Jucat pe iarbă, acest Grand Slam are loc în fiecare an între sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie în Anglia.
A fost singurul turneu, dintre aceștia mari, care nu a avut loc în 2020, din cauza pandemiei. Novak Djokovic a câștigat ultimele trei ediții, inclusiv 2021. Căutați case sigure pentru a paria pe tenis la Wimbledon.


US Open


Este ultimul Grand Slam al anului, jucat de obicei la sfârșitul lunii august/începutul lunii septembrie. Pe podele dure, precum Australian Open, turneul american a fost foarte popular în 2021 din cauza finalei feminine surprinzătoare dintre Emma Răducanu (Anglia) și Leylah Fernandez (Canada), care a încununat-o campioană pe tânăra jucătoare de tenis engleză. Căutați case sigure pentru pariuri pe tenis la US Open.


Rio Open


Rio de Janeiro Open este cea mai importantă competiție de tenis din America de Sud.Open-ul aparține categoriei ATP 500, adică contează pentru clasamentul mondial, și este format din 13 turnee care au loc pe tot parcursul anului.
În 2021, turneul nu a avut loc din cauza pandemiei de COVID-19. Căutați case sigure pentru a paria pe tenis la Rio Open.

6 sfaturi pentru alegerea celei mai bune casete de sport pentru a paria pe tenis


Pe lângă informații utile despre tipurile de pariuri și care sunt cele mai bune turnee pe care să pariezi, trebuie să alegi la ce casă de pariuri (sau case) să-ți încerci norocul.
Există câteva informații pe care va trebui să le revizuiți înainte de a alege ce casă să pariați pe tenis.
Vă puteți și ar trebui să vă înregistrați pe mai multe site-uri, dar este important să acordați atenție acestor 6 sfaturi:

1. Site-uri licențiate
Acesta este într-adevăr primul punct de analizat. La ce îți folosește să alegi un site care oferă promoții nebunești și cote mult peste medie, dacă mai târziu nu reușești să încasați câștigurile?
Căutați întotdeauna site-uri care dețin licențe de operare recunoscute pe piață, cum ar fi Malta sau Curacao, pentru a vă asigura că operatorul este de încredere.

2. Bonus de bun venit
Cui nu-i place să se simtă binevenit când ajung undeva? Sentimentul nu este diferit dacă acest loc este pe internet, iar acesta este unul dintre motivele pentru care casele de pariuri online pariază pe bonusuri generoase de bun venit care atrag noi clienți.
Cu toate acestea, este important să citiți Termenii bonusului înainte de a revendica, pentru a vă asigura că oferta merită pentru dvs. Nu suntem toți la fel, nu-i așa?

3. Cote și Super Cote
Cotele pe care casele de pariuri le atribuie evenimentelor sunt, pe lângă securitate, unul dintre cei mai decisivi factori în alegerea site-ului pe care să joace.
Casele care oferă cote mai bune câștigă rapid o bună reputație în rândul pariorilor și câștigă mai mulți clienți, ceea ce face mai mulți bani pentru site.
O modalitate pe care o folosesc unii operatori pentru a se diferenția de concurență este de a oferi promoții Super Odds, care constau în creșterea cotelor unor evenimente, făcându-le mult mai atractive, chiar și în pariuri simple și cu risc scăzut.

4. Tranzacții în lei
Încercarea de a alege o casă de pariuri care funcționează cu moneda noastră este o modalitate prin care te poți proteja, deoarece nu pierzi timpul – sau bani – cu cursul de schimb și știi întotdeauna când ghicitul tău va da roade.

5. Piețe disponibile
Varietatea piețelor și a sporturilor disponibile la o casă de pariuri este, fără îndoială, un factor important în decizia de înregistrare. Este important să aveți mai multe sporturi atractive, precum pariuri pe tenis și fotbal, astfel încât să aveți întotdeauna o opțiune de a paria.

6. Aplicații și versiuni mobile
Mobilitatea este un principiu cheie pentru întreaga industrie, iar pariurile sportive nu fac excepție. De aceea, cele mai bune case de pariuri investesc în site-uri web receptive și aplicații mobile gratuite, optimizate pentru Android și iOS, care sunt concepute pentru ca tu să ai cea mai bună experiență de joc.

Concluzie


Tenisul nu este un joc complicat odată ce înțelegi regulile. De fapt, este chiar un sport foarte atractiv pentru cei cărora le plac emoțiile, iar partea cea mai bună este că, în general, este un sport care oferă cote foarte interesante în multe modalități de pariere.
Dacă ai stăpânit deja tenisul, poți începe să-ți ascuți ipotezele despre cine va câștiga Grand Slam 2022. Dacă mai trebuie să urmărești unele evenimente pentru a te simți confortabil pariând pe tenis, fii conștient de faptul că au loc turnee ATP și că sunt unele case, companiile de pariuri romanesti chiar ofera streaming live!

Întrebări frecvente

Pariurile pe tenis sunt legale în România?

De câțiva ani, jocurile de noroc erau interzise pe teritoriul României. În 2018, în timpul mandatului lui Michel Temer, a fost votată o lege care permite caselor de pariuri să opereze legal în țară. Legea încă este în curs de finalizare (da, până azi!), dar poți juca legal pe site-uri care au sediul în străinătate.

Care este cea mai bună pariuri sportive online?

Există mai multe case de pariuri pe care le puteți și ar trebui să le încercați. Cheia succesului este întotdeauna alegerea unui site care deține o licență internațională pentru a-i garanta securitatea totală.

Care sunt cotele?

Într-o casă de pariuri, cotele sunt cotațiile oferite de operator în funcție de probabilitatea ca un anumit eveniment să se întâmple într-un anumit mod. Aceasta înseamnă că îți pariezi banii, iar aceștia vor fi înmulțiți cu cota oferită în acel moment, dacă presupunerea ta este corectă.

Care este cea mai bună casă de pariuri pentru a paria pe tenis din România?

Există mai multe case de pariuri pe piața din România care oferă o experiență bună pentru pariorii care iubesc tenisul. Aici la Bet365 putem evidenția tenisul.

Pot paria pe un joc care rulează?

Această caracteristică se numește Live Betting și este disponibilă practic în toate casele de pariuri care operează în România. În acest tip de pariuri, cotele sunt foarte volatile, deoarece fluctuează pe măsură ce jocul progresează.