Analiză și opinii - Pokerstars România

PokerStars Review

Cel mai mare site de poker online din lume, PokerStars a fost fondat în septembrie 2001. Din 2006, PokerStars domnește drept cea mai populară sală de poker online din lume, dominând și conducând competiția.

În două decenii, PokerStars a îmbunătățit și a inovat software-ul pe care orice alt operator încearcă să îl copieze. Ca însoțitor al produsului lor de poker online, lider în industrie, PokerStars operează și o serie de evenimente de poker live, inclusiv Campionatul Mondial de Poker Online (WCOOP) și Campionatul de Poker Online de Primăvară (SCOOP).

PokerStars a dezvoltat o bibliotecă uimitoare de jocuri și variații ale acestor jocuri pentru jucătorii de poker. În timp ce unii concurenți se concentrează pe Hold'em și Omaha pentru programul lor de turneu, PokerStars oferă fanilor jocurilor mixte, Seven Card Stud, HORSE, 2-7 Triple Draw și 6+ Hold'em un program solid al jocurilor lor preferate din turneu și format sit-n-go.

De ce ar trebui să pariezi pe Pokerstars?

Este cazinoul online perfect cu propriul software. Jocurile și furnizorii au fost grozavi și ne-am gândit că oferta Live Casino și Jackpot este deosebit de puternică. Banca a fost mai bună decât majoritatea, cu multă varietate și retrageri rapide.

Am fost mulțumiți de serviciul clienți 24 de ore pe zi, dar am dori o varietate mai mare de metode de contact. Promoțiile au fost foarte impresionante, deși cerințele de pariere au fost puțin dificil de înțeles. În plus, capacitatea de utilizare a site-ului și a aplicației desktop a fost excelentă. După cum ne așteptam, în ceea ce privește cazinourile online, a fost o ofertă inteligentă. Era sigur, sigur, distractiv și elegant.

Procesul de înregistrare Pokerstars

Înregistrarea pe PokerStars este un proces simplu și ușor care durează doar câteva minute de la un jucător. Urmați instrucțiunile pas cu pas cu imagini despre înregistrarea în sala de poker și destul de curând și vă veți găsi la mese în mai puțin de 2 minute!

Descărcați software-ul PokerStars făcând clic pe butonul „Joacă Poker”.

Pasul 1 - Rulați programul pentru a începe instalarea.

Alegeți limba preferată, acceptați Termenii și condițiile PokerStars și apăsați „Următorul”. Faceți clic pe butonul „Instalare”. Veți vedea progresul instalării. Odată finalizat, faceți clic pe butonul „Finalizare”.

Pasul 2 - Creează-ți contul PokerStars

Selectați „Creați cont” din meniul derulant „Cont”, situat în partea de sus a lobby-ului. Alegeți numele de utilizator și introduceți o parolă cu o adresă de e-mail validă. În câmpul „Alegeți sursa”, selectați „Cod de marketing (dacă este disponibil).

Pasul 3 - Efectuați prima depunere pentru a începe pokerul cu bani reali

Faceți clic pe butonul „Casiera” pentru a face depunerea în bani reali. Faceți clic pe butonul „Cumpărați jetoane” pentru a vă depune fondurile. Selectați tipul dvs. de plată. Făcând clic pe oricare dintre siglele opțiunii de finanțare, vor fi disponibile detalii despre modul de finanțare folosind opțiunea respectivă. După ce o opțiune de plată este selectată, faceți clic pe „Depozitare”.

Pasul 4 - Obțineți bonusul.

Pasul 5 - Începeți să jucați poker!

Din lobby-ul PokerStars, puteți selecta o varietate de jocuri de la Hold’em la Stud, jocuri cash până la turnee.

Într-un joc la alegere, derulați în jos până când găsiți limita dorită.
Faceți dublu clic pe jocul la care doriți să vă alăturați și acesta vă va duce la masă.
Pentru a juca, faceți clic pe oricare dintre locurile marcate „Scaun deschis”.

Bonus și promoții Pokerstars

PokerStars oferă întotdeauna un fel de bonus unic de depunere și tinde să se schimbe din când în când. În trecut, au organizat turnee freeroll mari, au dat mașini și au oferit multe oportunități diferite de turnee de poker live.
Dar acum, Pokerstars este cea mai mare companie de poker online din lume, așa că nu este nevoie să oferi bonusuri mari de depozit. Jucătorii începători pot câștiga un bonus de 100% până la 600 USD și uneori vor oferi bonusuri de reîncărcare. Ca și în cazul majorității bonusurilor, poate fi necesar să jucați Pokerstars pentru bani reali dacă este un bonus de depunere - pentru a șterge bonusul complet. Dar se poate întâmpla destul de repede dacă joci în mod regulat. Asigurați-vă că verificați termenii și condițiile înainte de a vă înscrie pentru orice bonus pentru orice eventualitate.
Puterea PokerStars este programul său de loialitate și alte promoții. Ei preferă să aibă grijă de jucătorul pe termen lung, decât să ispitească noi înscrieri cu bonusuri mari, ceea ce credem că este o strategie mai bună.

Pokerstar, software de poker online de înaltă calitate

PokerStars a avut întotdeauna un software bun, care atrage o mulțime de oameni. Dar în mai 2016, Full Tilt a fost inclus în echipă, lăsând PokerStars drept software-ul de top din industria pokerului online.
Ele se îmbunătățesc continuu și se mândresc cu multe caracteristici unice, cum ar fi capacitatea de a vă salva configurația cu mai multe mese, abilitatea de a schimba creditele turneului și puteți alege tema preferată.

De asemenea, are toate caracteristicile pe care v-ați aștepta să le vedeți în ceea ce privește jocul, statisticile și luarea de note. Este software-ul nostru preferat de poker online.
PokerStars are mai multe jocuri disponibile decât majoritatea camerelor de poker online și, de asemenea, multe formate diferite de turneu.

aplicația mobilă PokerStars

Aplicația mobilă PokerStars este o modalitate fantastică de a accesa pokerul online de pe smartphone sau tabletă. Este disponibil pentru descărcare gratuită pe dispozitivele Android și Apple și puteți revendica și utiliza oferta noastră exclusivă de bun venit și acolo.

Marele beneficiu al jocurilor mobile este acela de a putea juca oricând de oriunde. Nu mai sunteți conectat la computerul dvs. desktop și vă puteți conecta oriunde doriți.

Evenimente live


PokerStars are o lungă istorie de trecere din lumea pokerului online la scena pokerului live.
Acum au Turneul European de Poker, Turul Asia-Pacific Poker, Seria Braziliană de Poker și au camere de poker în Londra și Manila marcate ca săli de poker PokerStars.
În 2019, PokerStars a găzduit primul PokerStars Players Championship la PokerStars Caribbean Adventure din Bahamas. Evenimentul de buy-in de 25.000 USD a inclus 320 de jucători care și-au câștigat drumul în eveniment printr-un Platinum Pass, care a inclus intrare gratuită și bani pentru călătorie și cazare. În 2020, PSPC va avea loc ca parte a opririi EPT Barcelona din august.

Metode de depunere și retragere Pokerstars

Este PokerStars legitim pentru a face depuneri? Metodele de plată disponibile pe PokerStars online variază în funcție de țara din care jucați, dar este ușor să verificați care sunt disponibile pentru dvs. Există un meniu derulant în secțiunea casieriei a site-ului care vă va spune exact ce opțiuni sunt deschise.
Deci PokerStars este sigur pentru plăți? Iată o listă cu câteva opțiuni de plată disponibile pe PokerStars:

● PayPal: Deși limitat la câteva țări, aceasta este una dintre cele mai rapide, mai sigure și mai ușoare modalități de a face depuneri în contul tău PokerStars.

● Neteller: Puțin mai puțin fiabil decât PayPal, dar funcționează în același mod. Disponibilitatea pentru această opțiune este mult mai largă și funcționează exact în același mod ca și alte portofele electronice.

● Visa/Mastercard: Depunere instantanee, rapidă, ușoară și sigură. Retragerile se pot face cu carduri de debit (nu carduri de credit) daca depunerea a fost facuta cu acelasi card.

● Transfer bancar: Cel mai simplu mod de a pune fonduri în contul tău de pariuri.

● PaySafeCard: O metodă simplă și sigură de a vă transfera banii. Pur și simplu cumpărați un card și utilizați codul pentru a vă muta numerarul.

● Reîncărcare PokerStars: Voucher preplătit pe care îl puteți cumpăra de la furnizori stabiliți. Aceste sume sunt permanente, ca o serie de carduri cadou.

● Skrill: Un alt eWallet, funcționează în același mod ca Neteller și PayPal.

 

Pokerstars este legitim și sigur?

Când vine vorba de alegerea unei camere de poker online, sigur și securizat este ușor. PokerStars, aplică doar cea mai recentă tehnologie pentru a se asigura că jocul este corect, datele jucătorilor sunt sigure și toate tranzacțiile financiare sunt în siguranță. PokerStars are experți în integritatea jocului care lucrează pentru a se asigura că niciun jucător nu are un avantaj față de altul. Securitatea software-ului este de asemenea implementată, pentru a menține calitatea jocului la cel mai înalt nivel.
PokerStars își deține, de asemenea, licențele în cadrul Comisiei de Supraveghere a Jocurilor de Noroc din Isle of Man. Această comisie a fost creată în 1962 și asigură reglementarea activităților de jocuri de noroc online. Cu acest sprijin și standardele pe care PokerStars le susține, jucătorii pot fi siguri că vor experimenta un joc legitim.

Asistență pentru clienți Pokerstar


PokerStars este singura sală de poker online care are centre de asistență localizate în numeroase țări din întreaga lume. Asta înseamnă că e-mailurile tale trimise la support@pokerstars.com primesc răspuns foarte rapid, în multe limbi, iar răspunsurile oferite sunt întotdeauna excelente.
 
Din păcate, asistența telefonică și chatul live nu sunt oferite, dar calitatea asistenței lor prin e-mail este încă câștigătoare.


Concluzie - Merită să pariezi pe Pokerstars?

Fapte? PokerStars este liderul industriei de poker online. Acestea combină un software de top, un joc de bani puternic și o selecție de turnee pentru diverse mize și un serviciu excelent pentru clienți pentru a atrage jucători de la toate nivelurile de calificare. Poate suna simplist, dar acesta este un caz în care un site domină piața și oferă cu adevărat o experiență grozavă. PokerStars se mândrește, de asemenea, cu un număr mare de jucători și are în prezent peste 200.000 de jucători, cu puțin peste 25.000 de oameni care joacă online la orele de vârf. Aceasta înseamnă că, indiferent dacă ești un profesionist sau un începător nou, poți profita la maximum de experiența ta. PokerStars rămâne unul dintre site-urile obligatorii din industria jocurilor de noroc online. De la selecția lor de jocuri până la plăți garantate impresionante, ei s-au poziționat continuu în top.

 

FAQs

 

Ce este PokerStars Live?

PokerStars Live este numele unei serii de turnee majore de poker, săli live și evenimente de poker specializate, toate sponsorizate de PokerStars. Evenimentele PokerStars Live au loc în unele dintre cele mai frumoase cazinouri din lume, oferind turnee, jocuri cash și multe altele.

Cum pot contacta asistența pentru clienți?

Jucătorii pot accesa asistența pentru clienți 24/7. Pe lângă secțiunea Întrebări frecvente, jucătorii pot accesa un asistent virtual. Dacă nu reușiți să obțineți ajutorul de care aveți nevoie cu asistentul virtual, puteți accesa un chat live.

Când și unde au loc evenimentele PokerStars Live?

Consultați pagina de pornire PokerStars Live pentru link-uri către toate turneele de poker live și sălile de cărți locale.

Pot câștiga bani reali jucând la cazinoul online PokerStars?

Da, jucătorii pot câștiga bani reali la PokerStars dacă au un cont cu bani reali și au 21 de ani sau mai mult și joacă într-un stat în care PokerStars este licențiat.

Câți ani trebuie să am pentru a participa?

Vârsta minimă pentru a juca într-un eveniment PokerStars Live este stabilită de cazinoul gazdă. În majoritatea cazinourilor, vârsta minimă este de 18 ani, dar vă rugăm să verificați fiecare pagină a turneului sau e-mail live@pokerstarslive.net dacă nu sunteți sigur.