10 sfaturi pentru începători și greșeli frecvente la pariuri


Ați auzit despre pariuri sportive online și acum doriți să descoperiți această nouă lume pentru a vă distra și, cine știe, a obține venituri suplimentare? Deci nu ești unic. Interesul a crescut din 2018, când pariurile online au fost liberalizate aici, în România. De atunci, toti marii 'jucatori' din industria jocurilor online s-au orientat catre imensa piata romaneasca, aducand in tara o oferta de servicii bine diversificata si de inalta calitate.
Nu se poate scăpa de această realitate: pariurile sportive sunt aici pentru a rămâne, pe o piață care va crește în următorii ani. Și dacă cauți sfaturi pentru pariori începători în fotbal sau în alte sporturi, sunt șanse, pariurile te-au captivat până la punctul în care vrei să știi puțin mai mult, pentru că banii tăi sunt cei pe care îi vei investi.
Ca în orice lucru în viață, exersarea ajută. Deci, știind cât de priceput pariază jucătorii de noroc, îți va ușura decizia. Dacă vrei să înveți puțin mai mult și să devii un parior cu o mare probabilitate de succes, citește aceste sfaturi, care te vor ajuta atunci când îți alegi presupunerile.
Există câteva măsuri de precauție pe care ar trebui să le luați înainte de a vă deschide contul la o casă de pariuri și de a face prima depunere. Printre sfaturile pentru jucătorii începători se numără unul care ni se pare evident: jucați pentru distracție, nu cu așteptarea de a face avere și de a deveni milionar prin plasarea de pariuri. Și să începem de acolo, pentru a vă crește șansele de a câștiga bani la pariuri sportive.
https://www.ofertacasapariurilor.com/


Sfatul 1 pentru pariuri începători: pariurile sportive ar trebui să se distreze 


În cercetarea noastră despre sfaturi pentru jucătorii începători, nu am găsit acest sfat evidențiat. Și de aceea am decis să începem de aici. Dacă ești un jucător începător, s-ar putea să faci unele greșeli. Dar nu te descuraja: le poți preveni citind aceste sfaturi și nici cei mai experimentați pariori nu înțeleg întotdeauna bine. Și oricât de paradoxal ți se pare, aceasta este cea mai interesantă latură a pariurilor sportive.
Incertitudinea rezultatului, în fotbal și în orice sport, duce la nevoia de perspicacitate în pariul tău. Colectarea informațiilor vă va conduce la un pariu informat. Și un pariu informat are șanse mai mari de succes. În acest lanț de evenimente, te distrezi în casele de pariuri. Nu uita niciodată că acesta ar trebui să fie obiectivul tău principal atunci când cauți aceste site-uri. Și acest sfat este pentru începători și pentru cei mai experimentați.


Sfatul 2 pentru pariorii începători: asigurați-vă că casa de pariuri este în siguranță


Gata de distracție? Mai sunt câțiva pași de parcurs înainte de a vă crea contul. Trebuie să vă asigurați că site-ul de pariuri sportive pe care urmează să vă creați un cont este securizat. Și acesta este un pas foarte ușor. În primul rând, pentru că această piață este extrem de analizată și există câteva site-uri de recenzii perfect de încredere. Fă-ți propriile cercetări, vizitează forumuri, verifică opiniile prietenilor tăi care ar putea cunoaște această piață și fii sigur că te afli pe teren sigur.
Dar nu iti face griji. Dacă ești un începător care caută sfaturi pentru pariuri, cu siguranță cunoști deja principalele case de pariuri din lume. Își bazează activitatea pe siguranța utilizatorului și de aceea au devenit prestigioși. Iată câteva case de pariuri în care poți avea încredere:
● Betano
● Bet365
● Dafabet
● Pariuri sportive
● Betsson
● Betfair
● Lsbet
● Sportbet
● Vbet
● NetBet
● 1xBet
Lista ar putea continua și mai departe. Există multe opțiuni pe piață, chiar și de la casele de pariuri mai puțin cunoscute, pentru ca tu să-ți plasezi pariurile în siguranță. Totuși, nu uitați niciodată: nu vă asumați riscuri în această alegere și înregistrați-vă doar dacă sunteți absolut sigur că site-ul este securizat. Va trebui să faci o depunere pentru a paria, nu? Deci banii tăi merită toată îngrijirea.

Sfatul 3 pentru jucătorii începători: Fii disciplinat


Dacă ți-ai creat contul și urmează să-ți începi aventura, trebuie să fii riguros, disciplinat. Adopta o atitudine de investitor, cautand cele mai bune oportunitati de piata, stabilindu-te obiective. Câți bani vrei să câștigi într-o zi? Ai atins acel obiectiv? Probabil ar trebui să te oprești. În timp ce stabilește ținte de profit, poate face și invers: cât de mult poți pierde într-o anumită perioadă?
Disciplina este un factor cheie în obținerea succesului în toate domeniile. Nu uita niciodată să folosești acest atu în avantajul tău atunci când plasezi pariuri sportive și cauți să câștigi bani. Stabiliți obiective, stabiliți bugetul și mențineți rigoarea. În acest joc, rigoarea trebuie să vină în prima parte a acelui joc. Norocul vine abia luni.
Există mulți jucători care pierd bani în încercarea de a recupera rapid pierderile. Nu cădea niciodată în această greșeală. Nici măcar nu căutați cote mari pentru un „totul sau nimic”. Dacă ajungi vreodată în acel punct, este un moment bun să-ți regândești strategia și poate să iei o pauză.

Sfatul 4 pentru începători: adunați cât mai multe informații posibil


Presupunând că primele trei sfaturi au fost complet interiorizate, ești gata de distracție. Sau mai degrabă: ești pregătit pentru următorul pas, care presupune colectarea de informații. Toți experții vă sfătuiesc: un pariu informat este mult mai probabil să reușească. Pune-ți câteva întrebări:
● Ce știu despre evenimentul care mi-a captivat pariul?
● Ce știu despre sport sau campionat?
● Ce știu despre echipa de fotbal sau alta? Prin ce moment trece?
● Ce știu despre factorii care pot determina un rezultat?
Există numeroase probleme care determină rezultatul final și care ocolesc regula favoritismului. În acest sens, este convenabil să vorbim de statistici. Statistica nu garantează rezultate, dar cu siguranță este o dată pe care ar trebui să le folosești, mai ales dacă ești un jucător începător, dar chiar dacă ești un jucător experimentat. Face parte din colectarea de informații: nu neglija niciodată statisticile, de la istoricul dintre echipe, până la momentele prin care trec jucătorii. Amintiți-vă întotdeauna: matematica face parte din joc.
Ca instrument, puteți și ar trebui să explorați forumuri unde există schimb de informații sau site-uri cu conținut de la experți și orientate către jucători. Alternativ, puteți căuta oricând pe motoarele de căutare. Nu lipsesc site-urile bune despre pariuri sportive, cu diverse sfaturi, ghiduri de pariuri, strategii, ghiduri și toate informațiile relevante pe această temă.
Nu uita niciodată acest sfat: un pariu cu informații despre eveniment (și tot ceea ce îl înconjoară) are mult mai multe șanse să reușească. Reduceți procentul de noroc în succesul dvs. și creșteți procentul de cunoștințe în performanța dvs. bună. Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor sportive, păstrați întotdeauna spiritul de a dori să aflați mai multe. Dacă nu ești începător, acest sfat va fi deja bine în interior.
Vă va ajuta și vizionarea jocurilor pe care pariați, în aceeași logică ca și culegerea de informații.

Sfatul 5 pentru jucători noi: setați-vă bugetul


Acum ți-ai creat contul, ai început să înțelegi cum funcționează pariurile, ai înțeles deja că trebuie să fii mereu informat. Este timpul să-ți încarci contul pentru a începe să pariezi, nu? Greșit de fapt. Stai puțin, că încă nu am vorbit despre buget.
Scopul tău este să câștigi bani în timp ce te distrezi cu pariurile, dar trebuie să-ți amintești mereu că există o probabilitate ca ipoteza ta să eșueze. Trebuie să vă stabiliți bugetul. Pariurile sunt distractive, așa că investește întotdeauna în limitele mijloacelor tale economice și ține-te mereu la curent cu evoluția bankroll-ului tău.
Când pariezi, setează un procent din bankroll ca plafon maxim. Pariorii mai experimentați recomandă o limită între 5% și 10% pe pariu. În acest caz, dacă un pariu merge prost, pierzi doar 10% din bankroll, păstrând celelalte 90% pentru a-ți continua distracția cu pariurile.
Când îți pari corect, atunci poți opta pentru o regulă cunoscută de conducere. Să ne imaginăm că depozitul tău inițial a fost de 100. Presupusele tale au fost corecte și acum te uiți la contul tău și vezi un bankroll de 200. Ți-ai dublat deja investiția, nu? Deci, îl împărți în jumătate: tragi jumătate și o lași pe cealaltă jumătate să parieze în continuare. Deoarece ai extras deja 100, tot ce câștigi de acum înainte este profit pur. Și, știi, când dublezi din nou această valoare, repetă regula împărțirii în jumătate.

Sfatul 6 pentru începători: alegeți o singură ligă


Pariurile pe fotbal ne servesc ca exemplu aici. Românul iubește fotbalul și urmărește totul cu atenție. Jucătorii sunt cei mai buni din lume, fanii sunt entuziasmați, clasicii și rivalitățile fac ca întregul mediu din jurul fotbalului să fie și mai festiv. Dar știți suficient pentru a face pariuri informate, așa cum am menționat mai devreme?
Ar trebui să vă limitați pariurile la o singură piață dacă sunteți începător. Eficiența crește dacă vă limitați căutările la o singură ligă, mai degrabă decât să căutați să colectați informații despre mai multe turnee despre care nu le cunoașteți și apoi să nu le puteți citi și înțelege pe toate. Amintiți-vă că aici în România există patru ligi naționale, plus o varietate de campionate de stat. Pe lângă turneele regionale, municipale, amicale... Nici măcar nu încercați să urmăriți toate acestea. Alege o ligă, doar una și rămâi în fruntea tuturor pentru a avea cele mai mari șanse de succes la pariurile tale.
În căutările tale, vei găsi mulți „experți” care știu totul despre fiecare ligă, fiecare echipă, fiecare jucător. Urmăresc seria B din Brasileirão, știu totul despre Bundesliga germană, nu ratează niciun meci din liga argentiniană, urmăresc campionatele din Mexic și Statele Unite... Acum te gândești: să știi toate astea , când vor dormi? Când au timp să mănânce, să fie cu familia, să-și facă cumpărăturile zilnice? Ai grijă de cineva care știe totul despre orice.
Chiar și jurnaliștii care acoperă seria A au greu să știe totul despre competiție și echipe. Când găsiți sfaturi care vorbesc la fel de mult despre un test ca despre alte 3 sau 4, rămâneți la el. Concentrați-vă pe o singură ligă, cea pe care alegeți să o urmați pentru a vă plasa pariurile. În timp, când te simți în măsură, poți lua în considerare adăugarea unui al doilea campionat la lista ta. Desigur, puteți adăuga și alte modalități. Dar vei avea tot timpul din lume.

Sfatul 7 pentru jucători noi: înregistrați-vă istoricul


Pariurile tale sunt înregistrate pe site-ul casei de pariuri pe care o folosești. În timp, veți constata că astfel de informații vor fi insuficiente. Într-o zi te vei gândi dacă să pariezi pe ipoteza ta pe echipa A și în această listă de pariuri plasate vei găsi rezultatele, dar nu și situația echipei la momentul în care pariezi pe ea.
Astfel, orice parior începător ar trebui să înceapă imediat prin a-și face propria înregistrare a pariurilor plasate. Și acest lucru este valabil și pentru pariorii mai experimentați, chiar dacă nu pot recupera detaliile pariurilor mai vechi. Acesta este încă un instrument pe care îl puteți folosi pentru a vă maximiza șansele de succes. Și puteți face fie o foaie de calcul într-un caiet, fie într-un program de calculator, cum ar fi Excel.
Când plasați un pariu, înregistrați toate detaliile pariului:
● cote
● suma investită
● data
● rezultatul final al pariului
Acum este important: înregistrați și motivele din spatele acestui pariu. Astfel, vă ajustați sensibilitatea la detalii care vă pot afecta rezultatele pariului. De exemplu, s-ar putea să descoperi că există un moment al sezonului în care o echipă pare să fie obosită, ceea ce face mai dificil să marchezi goluri și astfel să-și câștige jocurile. În acest exemplu, crezi că merită să pariezi pe victoria acestei echipe? Ați putea la fel de bine să vă economisiți banii pentru o altă presupunere, cu șanse mai mari de succes.

Sfatul 8 pentru începători: comparați casele de pariuri 


Îți mai amintești cum să alegi o casă de pariuri, nu? Trebuie să fie sigur și să ofere toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a investi în bănuielile dvs. Dar nu trebuie să fii limitat la o singură casă de pariuri. În limita bugetului pe care l-ați stabilit (am acoperit și asta, vă amintiți?), puteți alege să utilizați două sau trei case de pariuri.
Care este avantajul acestui lucru? Profitați la maximum de anumite servicii. O casă de pariuri poate avea cote mai favorabile pentru o echipă care joacă în deplasare, dar alta poate plăti la pariuri la colț sau la card. Așa cum trebuie să aflați despre piețele pe care veți paria, trebuie să comparați și ofertele disponibile, pentru a vă plasa pariurile cu cote mai favorabile.
Același lucru este valabil și pentru pariurile live. Te uiți la meci și crezi că, din cauza modului în care joci, echipa A va înscrie în fața echipei B? Așadar, conectează-te la cele două case de pariuri pe care le folosești – sau cel mult trei (pentru că nu plătește să-ți împrăștii prea mult investiția) – și compară cotele pe care le oferă diferitelor piețe din acest joc.
De asemenea, vei compara bonusurile pe care casele de pariuri le oferă pentru a atrage noi clienți. Acordați atenție condițiilor, cum ar fi rolele necesare pentru a încasa aceste bonusuri și folosiți acești bani pentru a vă rafina strategia de pariere. Puteți pierde acest bonus și obține cunoștințe care în viitor vor fi și mai valoroase, deoarece vă vor ajuta să definiți cea mai bună strategie pentru profilul dvs. de jucător.
Dacă preferați, lăsați această parte pentru mai târziu. La urma urmei, dacă ești începător, s-ar putea să nu vrei să faci mai multe înregistrări la case de pariuri diferite. Adaptează-ți întotdeauna strategia la cunoștințele tale.


Sfatul 9 pentru jucătorii începători: Joacă-te cool 


Importanța disciplinei a fost deja explicată, așa că același lucru este valabil și pentru timp. Vrei să te distrezi, așa că nu trebuie să pariezi totul deodată. Oricât de norocos ești, pariurile nu te vor face milionar peste noapte. Nu te grăbi, lasă lucrurile să se întâmple. Ți-ai făcut deja munca pregătitoare, acum e încredere și pariuri.
Descoperă-ți propriul ritm. Dacă este nevoie, poți chiar să faci o pauză și să te întorci în altă zi pentru a paria din nou. Nu te grăbi și gândește-te mereu la termen lung. Ai avut noroc? Profită de recompensele pe care le-ai câștigat deja și distrează-te cu o cină bună sau cumpără un bilet pentru a-ți vedea echipa preferată jucând pe stadion. Ai avut ghinion? Ușurează-ți capul cu o altă distracție și revino când simți că bănuielile tale sunt din nou pe drumul cel bun.

Sfat 10 pentru jucători noi: pariați cu grijă pe Clubul inimii 


Acesta va fi poate cel mai greu sfat de urmat. La urma urmei, mereu am crezut că știm totul despre clubul nostru pe de rost, nu-i așa? Dar când banii noștri sunt implicați, s-ar putea să nu fie o idee bună să pariezi pe echipa noastră iubită. Oricât de mult pe cât dragostea noastră pentru club, ne poate tulbura gândirea. Chiar și jucătorii experimentați cad adesea în această greșeală.
Ești chiar bine informat despre actualitatea clubului. Aflați care jucător este evidențiat și care as ratează jocul următor din cauza pedepsei sau rănirii. Ai încredere în discursul antrenorului, care a spus mai multe motive pentru a crede în victorie. Dar emoțiile tale pot împiedica întotdeauna pariul pe clubul inimii tale să fie plasat la rece.
Când te încurci cu echipa ta, ai o singură soluție: dacă nu ești în stare să iei o decizie rece, lasă miza deoparte. Înțelege că dorința ta ca clubul inimii tale să câștige nu crește șansele ca acea victorie să se întâmple.

Greșeli frecvente pe care le fac chiar și jucătorii cu experiență


Pe parcursul acestui articol am menționat deja câteva greșeli care sunt frecvente în practicarea pariurilor sportive. Unele sunt chiar comise frecvent de către pariori experimentați, cum ar fi bănuielile care implică clubul nostru al inimii, așa cum am menționat tocmai acum.
Unul dintre sfaturi vorbește despre disciplină, altul despre bugetare și management bancar... Te-ai oprit să observi cum sunt legate? Să rămânem simplu: dacă nu ai disciplină și răbdare, dacă te grăbești să câștigi cu pariuri, sunt șanse să ajungi să-ți strici bankroll-ul. Pentru că nu a jucat calm, sau pentru că a depășit plafonul pe care-l pusese.
Trebuie doar să-ți amintești să fii disciplinat. Veți câștiga unele pariuri și veți pierde altele. Înfrângerea este inevitabilă. Dacă giganți precum Real Madrid, PSG, Manchester City sau Bayern Munchen își pierd uneori jocurile, cum ai face tu, un jucător de noroc începător, să-ți înțelegi corect toate presupunerile? Tot ce trebuie să faci este să menții disciplina emoțională și să accepți că pierderea unui pariu face parte din acest joc și, de asemenea, parte din distracție: să recunoaștem, dacă ai câștiga mereu, ai deveni chiar milionar, dar nu ai face. distrează-te.
Așadar, ai răbdare atunci când pariezi și întotdeauna cu bănuieli susținute de informațiile bune pe care le-ai adunat. Un alt sfat, îți amintești? Orice presupunere poate merge prost, dar cu cât este mai bine ținută, cu atât este mai probabil să reușească.
O altă greșeală comună este să mergi după cote mari, fără a te atașa de munca pregătitoare. Da, acea echipă este renumită, au chiar ași, dar dacă nu ai adunat informațiile de care ai nevoie, vei pariezi orbește. Merită să-ți riști banii doar pentru iluzia unei cote atractive? Este de preferat să vă concentrați pe acea ligă pe care ați ales-o, pe echipele pe care le urmăriți îndeaproape și să le cunoașteți în detaliu.
● Luați notă: o greșeală foarte frecventă a jucătorilor începători este să plaseze mai multe pariuri pe rezultate foarte probabile (cu cote mai mici) în convingerea că nu vor apărea surprize. Urmărirea cotelor are sens, dar excluderea unui rezultat surprinzător este o greșeală.
Abia atunci, cu muncă și răbdare, îți vei putea ajusta cunoștințele și sensibilitatea la profilul tău de jucător de noroc. Nu aruncați totul doar pentru că ați văzut o cotă foarte mare sau pentru că ați citit un sfat de la un expert care știe la fel de multe despre Brasileirão ca și liga poloneză și divizia a treia sau a patra mexicană. Dacă vrei să ai succes în pariurile sportive, concentrează-te pe ceea ce știi. Și știi de ce ai lucrat pentru a obține informații.
Din moment ce subliniem importanța răbdării, merită să recâștigăm disciplina pentru a câștiga bani în pariuri sportive. Doar că va veni un moment în care pariurile tale nu vor funcționa. Oricât de mult încerci, cât de mult încerci să obții strategia corectă, într-o zi vei avea o serie de ghinion. În acel moment, răbdarea și disciplina emoțională vor fi esențiale.
Apropo, care este starea ta de spirit în timp ce pariezi? Luarea deciziilor depinde de echilibrul tău emoțional și fizic. Te-ai gândit vreodată la asta? Și asta se aplică pentru fiecare decizie pe care o iei în viața ta.
Dacă lucrurile nu merg bine, va trebui să reziste frustrării. Primul dvs. instinct ar putea fi să plasați mai multe pariuri și o valoare mai puternică pentru a vă recupera rapid din pierdere. Și aceasta este una dintre cele mai grave greșeli pe care le poate face un jucător de noroc. Nu doar un începător, ci și cei mai experimentați cad în această greșeală frecvent.
Dacă pierzi, pierzi. Ai făcut tot ce trebuia să faci, nu-i așa? Ai primit informații, ai comparat cote, ai aruncat niște bani în plafonul pe care l-ai stabilit... Ai făcut tot ce trebuia să faci, pur și simplu nu a funcționat. Rămâneți concentrat, urmați-vă strategia și veți vedea în curând pariurile voastre dând din nou rezultate. Și de nicăieri îți recâștigi plăcerea cu pariurile sportive.
Cu aceste avertismente pentru greșelile obișnuite de pariuri, ești mai atent la problemele pe care le vei întâlni pe parcurs. Cu cele 10 sfaturi pentru pariorii începători pentru a câștiga bani în pariuri sportive, ești pregătit să-ți plasezi pariurile conștiincios, formându-ți strategia de a te distra în timp ce cauți să câștigi un venit suplimentar.
Acum trebuie doar să-ți alegi casa de pariuri preferată, să te înscrii pentru două sau trei care au oferte care te interesează, ca bonus de bun venit pentru a-ți putea testa strategia, a-ți calcula bugetul și a începe să plasezi pariurile sportive. Și, știi, să te distrezi în timp ce pariezi. Buna treaba si mult noroc.